Portréképeket készítünk

Fiatalos csapatunk garantáltan kihozza a maximumod.

Mindenkiben megfogalmazódott már legalább egyszer, hogy szeretne magáról szépen megkomponált, igényes környezetben készített fényképsorozatot. A portréfotózás esetében, legyen szó személyes sorozatról vagy üzleti portrékról, a középpontban az ember maga áll egy személyben. A környezet itt is lehet szabadtéren, vagy nyilvános helyen, ami sokszor egy felszabadultabb érzést kölcsönöz a képeknek.
play-icon

Mindenki megérdemel magáról egy jó képet.

A fotózás legyen akár kint a szabadban, vagy a profin felszerelt fotó- és videóstúdiónkban, a vidámság garantált. Úgy gondoljuk a jó hangulat nagyban hozzájárul a képek természetességéhez.

Szabadtéren

Ha szereted a természetet vagy a városias hangulatot, akkor a szabadtéri portré fotózás neked való! A szabadtéri fotós helyszínek száma gyakorlatilag végtelen.

Stúdióban

A műteremben történő portrék készítésénél nagyon sok lehetőségünk van arra, hogy játszunk a képek beállításaival, hogy milyen egyedi hátterek, színek előtt történjen a fényképezés.
Mennyi az annyi?

Portréfotózás árak

Helyszíntől függetlenül óradíjban dolgozunk, melynek díja 15 000 Ft. Ez idő alatt az összes elkészült fényképet elküldjük ügyfeleinknek, majd az általuk kiválasztott (óránkénti maximális) 10 db képet utómunkálatok alá vetjük és retusáljuk.

Portréképek nektek

Válassz kedvedre a hozzád leginkább közel álló portréképek közül. Ha van egyéni ötleted, segítünk a megvalósításban és közösen kidolgozzuk azt, de ha nincs az sem probléma. Nyugodtan ránk bízhatod az ötletelést.

01.

Jegyeseknek

Küldetésünknek érezzük, hogy a nagy napon veletek együtt meglássuk és megörökítsük azt a pillanatot, azt a csodát, amire oly régóta vártatok. Fotóink és videóink által újra átélhessétek esküvőtök felszabadult örömét, melyet örök emlékké szeretnénk varázsolni nektek.

02.

Családoknak.

A gyermekek olyan gyorsan nőnek, majd jön a kamaszkor, amikor már alig lehet előcsalogatni őket egy-egy fotózás erejéig, ilyenkor még jobb elővenni a korábban megörökített pillanatokat. Érdemes többféle ruhával készülni, fontos, hogy színekben hasonló legyen mindenkié. Ezeket még pontosítjuk majd fotózás előtt.

03.

Neked.

Bármilyen ötlet megvalósításában állunk rendelkezésedre, legyen szó egy egyszerű portréképtől egészen a fehérneműs, boudoir képek készítéséig. Egy jól fényelt és elkattintott portrékép önmagad egyik legnagyobb kifejezése.

04.

Suliknak.

Fiatalos csapatunk pár éve belevágott az általános- és középiskolai tablók készítésébe, és úgy gondoljuk, hogy ez idő alatt tökéletesre sikerült csiszolnunk a technológiánkat. Hiszünk abban, hogy létezik a tökéletes tablóra szánt portrékép és osztályszintű fali tabló amely garantáltan elnyeri a tetszésed.

Portréfotó csomagajánlatunk

15 000 Ft / óra

A fotózás óradíját előre egyeztetjük, hogy ne legyen semmilyen plusz költség. Ügyfeleinknek minden képet továbbítunk amit a fotózás során készítünk. Ebben a csomagban óránként maximum 10 képet vetünk utómunka alá és retusálunk, minden további kép retusálásáért 2000 Ft-ot számolunk fel. Ez az ár egyaránt tartalmazza a szabadtéri- és/vagy stúdiófotózás teljes költségét.

telefon

+36 20 338 3973

Stúdió

1077 Budapest, Rottenbiller utca 35.

e-mail

info@creamedia.hu