Mi vagyunk a creamedia

Hivatásunk a magas színvonalú, modern iskolai tablók készítése.

Fiatalos csapatunk pár éve belevágott az általános- és középiskolai tablók készítésébe, és úgy gondoljuk, hogy ez idő alatt tökéletesre sikerült csiszolnunk a technológiánkat. Hiszünk abban, hogy létezik a tökéletes tablóra szánt portrékép és osztályszintű fali tabló amely garantáltan elnyeri a tetszésed.

play-icon

Engedjük szabadjára fantáziánk

A végzős tabló az iskola maradandó dísze.

Az iskolai tablókat alapdíj ellenében készítünk, mely az osztályba járó diákok számától függ, a tanároknak nem kell fizetniük. Ez a szolgáltatás tartalmazza a lélegzetelállító portréképek készítését, a tabló megtervezését, a tűéles nyomtatást, az üvegezést, a keretezést, az utánrendelés lehetőségét és a szállítást.

A szolgáltatás ára diákonként: 6 000 Ft

Tablófotózás kollázs - lépegetős

Létezik a tökéletes iskolai tabló.

A fotózás során mindenkiről annyi portréképet készítünk amennyit csak szeretne. Tudjuk, hogy létezik a tökéletes kép és szerintünk ehhez mindenkinek joga van. A fotózás helyszínén mindenki kiválasztja a számára tökéletes képet, azt fogjuk retusálni és felhelyezni a tablóra. Az osztállyal közösön megtervezzük a tablót, majd készítünk egy látványtervet. Addig módosítunk amíg nem lesz tökéletes.

LENYŰGÖZŐ ISKOLAI TABLÓK

A fotózás helyszínére teljes stúdiófelszereléssel érkezünk, hogy maximális minőséget tudjunk prezentálni. Az osztály előre kiválaszthatja a portré-hátteret a széles repertoárunkból, mely lehet egyszínű, mintás vagy akár valami különleges, kreatív is.

Fotózás.

A legtöbb esetben a fotózás az iskolában zajlik, ahová teljes stúdiófelszereléssel érkezünk. Különleges igény szerint lehetőség van megejteni a Budapest belvárosában található profin felszerelt fotó- és videóstúdiónkban. Mindenkiről annyi képet készítünk amíg legalább egy maximálisan elnyeri a tetszését.

Retusálás.

A karakterhez illő megjelenést szem előtt tartva nem tüntetünk el semmi olyat ami az arc karakterisztikájából elvenne, csak tompítjuk az esetleges bőrhibákat. Az elváltoztatások széles skáláját korrigáljuk a foltos hatást elkerülése mellett. Az írisz, a szempillák, és a szemöldök részleteit kiemeljük és még esztétikusabbá retusáljuk.

Tabló tervezése és szerkesztése.

Az osztállyal közösen tervezzük meg a fali tablót, majd profi grafikus csapatunk nekilát a szerkesztésnek. Először készítünk egy látványtervet amit továbbítunk az osztálynak. Ha az tetszik, azon a vonalon indulunk el. Addig módosítunk amíg nem lesz tökéletes. Bármilyen tervet meg tudunk valósítani, engedjétek el a fantáziátokat.

Szeretnél még több képet? Az utánrendelés egy jó alternatíva.

Az alapcsomagunk – mely diákonként 6 000 Ft-ba kerül – tartalmaz további 2 db 13×18 cm-es papírképet a kiválasztott portréból, valamint minden diáknak egy A5-ös méretű kis tablót. Ezen kívül lehetőség van az utánrendelésre, melynek árairól alább tájékozódhattok.

9×13 cm-es papírkép                                     550 Ft
13×18 cm-es papírkép                                    650 Ft
15×20 cm-es papírkép                                   750 Ft
18×24 cm-es papírkép                                   1200 Ft
20×30 cm-es papírkép                                  1600 Ft
6 db 3,5×4,5 cm-es igazolványkép             750 Ft
Digitális kép                                                 3000 Ft

Bármilyen ötletet megvalósítunk.

A pontos és precíz tervezési folyamatban nagy szerepet kapnak az osztály tanulói. A fotózást követően létrehozott közös csoportban minden apró részletről kikérjük véleményüket, hogy a tabló biztosan olyan legyen, mint ahogyan azt megálmodták. Addig szerkesztjük és pontosítjuk a grafikát amíg mindenkinek elnyeri tetszését.

telefon

+36 20 338 3973

Stúdió

1077 Budapest, Rottenbiller utca 35.

e-mail

info@creamedia.hu